🔥Fri frakt på beställningar över £29🔥
💎90 dagars pengarna-tillbaka-garanti💎

Meddelande om integritet

PRIVACY NOTICE (Senast uppdaterad juli 2018)

Tack för att du besöker vår webbplats som drivs av happyhoucss.com. Vi har åtagit oss att tillhandahålla en spännande och säker online shoppingupplevelse och en förhöjd nivå av personlig service som är synonymt med företaget. Detta åtagande inkluderar att respektera och skydda integriteten för din personliga information.

Denna sekretesspolicy beskriver de typer av information som vi samlar in från och om dig när du besöker vår webbplats (var och en en "webbplats"). Webbplatserna och alla funktioner och egenskaper på dessa kallas gemensamt för "tjänsterna". Denna sekretesspolicy förklarar också hur företaget kan använda och dela din personliga information, liksom din förmåga att kontrollera vissa användningar av den.

Genom att använda tjänsterna samtycker du till insamling, användning och utlämnande av din information enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy, inklusive överföring till och lagring av din personliga information i USA / Kanada / Hong Kong, och samtycker till användarvillkoren som införlivas genom hänvisning. Om du inte samtycker ska du inte gå in på eller använda tjänsterna.

F: Vilken information samlar företaget in?

S: Företaget kan samla in information från eller om dig på följande sätt:

Från företagets interaktioner med dig: Vi samlar in information från och om dig och dina transaktioner och andra interaktioner med oss. Detta kan inkludera när du använder tjänsterna, gör ett köp, registrerar dig för vår katalog, nyhetsbrev eller e-postlistor, deltar i lotterier, tävlingar eller annan kampanj, deltar i en produktgranskning, undersökning eller andra liknande program, skickar en gåva eller ett virtuellt presentkort till en person eller på annat sätt kontaktar oss.

Om du gör ett köp från oss kan vi också samla in faktureringsadressen.

Information som du tillhandahåller om en tredje part: Om du skickar ett meddelande till någon annan från Tjänsterna kan vi komma att samla in information såsom den personens namn, telefonnummer, e-postadress och/eller leveransadress.

Automatiskt på webbplatsen: Vi, eller våra tjänsteleverantörer, kan använda cookies, webbfyrar/pixeltaggar, loggfiler, JavaScript och andra tekniker för att samla in viss icke-personlig information om besökare på vår webbplats, användare av våra onlinetjänster och interaktioner med våra e-postmeddelanden och onlineannonser, och för att låta företaget hålla reda på analyser och viss statistisk information. Vi kan till exempel samla in information som din webbläsartyp, operativsystemstyp eller mobilenhetsmodell, visade webbsidor, länkar som klickas på, IP-adress mobil enhetsidentifierare eller annan unik identifierare, webbplatser som besöks innan du kommer till vår webbplats, den tid du spenderar på att visa eller använda webbplatsen, antalet gånger du återvänder eller andra klickström eller webbplatsanvändningsdata, e-postmeddelanden vi skickar som du öppnar, vidarebefordrar eller klickar igenom till vår webbplats. Genom att samla in denna information och länka den till dina personuppgifter kan vi skräddarsy vår webbplats och förbättra din shoppingupplevelse online genom att spara dina preferenser när du besöker en viss webbplats, samt identifiera webbplatsfunktioner, kampanjer, annonser och erbjudanden som kan vara av särskilt intresse för dig och rikta om online- och mobilannonser till dig via datorer eller enheter som du använder.

Från källor som tillhör tredje part: Vi kan förvärva information från andra källor för att uppdatera eller komplettera den information som du tillhandahåller eller som vi samlar in automatiskt (t.ex. information för att validera eller uppdatera din adress eller annan demografisk information), eller när du ansluter till företaget via en tredje part (inklusive via sociala nätverk) baserat på dina registrerings- och sekretessinställningar på dessa tredje parts webbplatser.

Kombination av information: Vi kan kombinera den information vi får från eller om dig, inklusive information som du tillhandahåller oss och information som vi automatiskt samlar in via webbplatsen, samt information på andra datorer eller enheter som du använder, med information som vi samlar in eller får om dig från andra online- och offlinekällor eller från andra tredjepartskällor.

Analys och annonser från tredje part: Vi kan också använda tredjepartsannonser, analys- och spårningsverktyg för att bättre förstå vem som använder webbplatsen, hur människor använder webbplatsen, hur vi kan förbättra effektiviteten i tjänsterna och relaterat innehåll och för att hjälpa oss eller dessa tredje parter att visa mer riktad reklam till dig över Internet. Dessa tredje parter kan använda teknik som cookies, webb-beacons, pixeltaggar, loggfiler, flash-cookies eller annan teknik för att samla in och lagra icke-personlig information. De kan också kombinera information som de samlar in från din interaktion med webbplatsen med information som de samlar in från andra källor. Vi har inte tillgång till, eller kontroll över, dessa tredje parters användning av cookies eller annan spårningsteknik.

F: Vilka är mina spårningsalternativ?

S: Vissa delar av webbplatsen kräver cookies. Genom att registrera dig för och använda tjänsterna samtycker du till användningen av cookies. Om du inte samtycker till användningen av cookies kan du inte använda tjänsterna.  Nedan följer en beskrivning av de fyra kategorierna av cookies och exempel på hur vi använder dem för att tillhandahålla dig tjänsterna:

  • Strikt nödvändiga cookies - Dessa cookies är nödvändiga för att du ska kunna surfa och använda funktionerna på en webbplats och utan dem kan tjänsterna inte tillhandahållas. Vi använder dessa cookies bland annat för att känna igen och behålla din inloggningsstatus under hela ditt besök och hantera din shoppingväska.
  • Prestanda-cookies - Dessa cookies samlar in information om hur besökare använder tjänsterna, till exempel vilka sidor de besöker och om de får felmeddelanden. Denna information identifierar inte dig individuellt och används i aggregerad form för att förbättra våra tjänster.
  • Funktionalitetscookies - Dessa cookies gör det möjligt för oss att komma ihåg vissa val du gör om hur du vill använda Tjänsterna och ge dig en mer personlig upplevelse, till exempel dina preferenser för leveransland och valuta.
  • Riktade cookies - Dessa cookies används för att leverera onlineannonser som är relevanta för dig och dina intressen och för att mäta effektiviteten i reklamkampanjer. De kan placeras på tjänsterna av oss eller av våra reklampartners med vårt tillstånd. För mer information om riktade cookies och din möjlighet att kontrollera deras användning, se avsnittet Internetbaserad annonsering nedan.

Vårt system kanske inte svarar på Do Not Track-förfrågningar eller rubriker från vissa eller alla webbläsare. Vi kan använda cookies eller annan teknik för att leverera mer relevant reklam och för att länka data som samlas in på andra datorer eller enheter som du kan använda.

För att förstå dina val för att få mer relevant reklam eller för att hantera dina inställningar, vänligen läs igenom informationen nedan:


Om du vill veta mer om hur du hanterar dina sekretess- och lagringsinställningar och avstår från att ta emot cookies från tredjepartsannonsörer kan du besöka Network Advertising Initiatives avståendesida på  http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp och www.aboutads.info/choices och följ instruktionerna om hur du väljer att avregistrera dig. För instruktioner om hur du specifikt väljer bort Criteos annonstjänster, se Criteos sekretesspolicy på www.criteo.com/us/privacy-policy.

Om du vill förhindra att dina uppgifter används av Google Analytics har Google utvecklat webbläsartillägget Google Analytics opt-out som finns tillgängligt på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.
Dessutom finns information om cookies, inklusive hur man nekar cookies, på följande webbplats: www.allaboutcookies.org.  På din mobila enhet kan du också justera dina sekretess- och reklaminställningar för att kontrollera om du vill få mer relevant reklam.

Vi eller våra tjänsteleverantörer kan också använda Flash-cookies (även kända som Local Stored Objects) eller annan liknande teknik. En Flash-cookie är en liten datafil som placeras på en dator med hjälp av Adobe Flash eller liknande teknik som kan byggas in i din dator eller laddas ner eller installeras av dig på din dator. Vi använder dessa tekniker för att anpassa och förbättra din onlineupplevelse, underlätta processer samt anpassa och lagra dina inställningar. Flash-cookies kan hjälpa våra webbplatsbesökare att till exempel ställa in volympreferenser i samband med en videoupplevelse, spela spel och utföra undersökningar. De hjälper oss att förbättra våra webbplatser genom att mäta vilka områden som är av störst intresse för kunderna. De kan kännas igen av andra webbplatser eller av våra marknadsförings- eller affärspartner. Flash-cookies skiljer sig från webbläsarcookies och de verktyg för cookiehantering som tillhandahålls av din webbläsare kanske inte tar bort Flash-cookies. För att lära dig hur du hanterar sekretess- och lagringsinställningar för Flash-cookies,besök http://www.macromedia.com/support/documentation/en/ flashplayer/help/settings_manager.html. Om du inaktiverar Flash-cookies eller andra liknande tekniker bör du vara medveten om att du kanske inte har tillgång till vissa funktioner och tjänster som gör din onlineupplevelse mer effektiv och trevlig.

F: Hur använder bolaget den information som samlas in?

S: Bolaget kan använda den information som vi samlar in från och om dig för något av följande ändamål

  • För att validera, bekräfta, verifiera, leverera, installera och spåra din beställning (inklusive för att behandla betalkortstransaktioner, ordna med frakt, hantera returer och återbetalningar, föra ett register över de inköp du gör och kontakta dig om dina beställningar, inklusive via telefon) eller för att serva produkter som du har köpt av oss.
  • För att förbättra din shoppingupplevelse online, inklusive som ett sätt att känna igen dig och välkomna dig till webbplatsen.
  • För att skicka dig kataloger, information, nyhetsbrev, reklammaterial och andra erbjudanden från företaget eller på uppdrag av våra partners och dotterbolag.
  • För att förse dig med anpassat webbplatsinnehåll, riktade erbjudanden, kampanjer och reklam på webbplatsen, via andra tredje parts webbplatser eller appar, eller via e-post, textmeddelanden, som erbjuds av företaget eller andra marknadsföringspartners som kan vara av intresse för dig.
  • För att förbättra våra webbplatser, produkter/tjänster, kundservice och kundens shoppingupplevelse.
  • Att använda dina uppgifter i ett aggregerat, icke-specifikt format för analytiska och demografiska ändamål.
  • För att skydda säkerheten eller integriteten för webbplatsen och vår verksamhet, t.ex. genom att skydda mot och förebygga bedrägerier, obehöriga transaktioner, anspråk och andra skulder samt hantera riskexponering, inklusive genom att identifiera potentiella hackare och andra obehöriga användare.
  • För att kontakta dig när det är nödvändigt eller efterfrågat, inklusive att svara på dina frågor och kommentarer och tillhandahålla kundsupport.
  • Enligt vad som annars beskrivs för dig vid tidpunkten för datainsamlingen.

F: Vilken information delar företaget med andra?

S: Företaget kan dela personlig information som vi samlar in från och om dig på följande sätt:

Företag som är anslutna till företaget:  Vi kan dela insamlad information inom, företagets dotterbolag och eventuella framtida tillägg till företagets familj av dotterbolag.

Samarbetspartners för marknadsföring: Vissa delar av Tjänsterna kan tillhandahållas dig i samarbete med tredje part, till exempel företag som tillhandahåller produkter och tjänster, belöningsprogram, gemensamma försäljningsprogram, lotterier, reklamkampanjer och andra gemensamt sponsrade evenemang. Sådana tjänster kommer att identifiera den tredje parten. Om du väljer att registrera dig för produkter och / eller tjänster som tillhandahålls under tjänsterna, kommer du antingen att tillhandahålla din information till både företaget och sådan tredje part, eller så kan företaget dela din information direkt med sådan tredje part för att den tredje parten ska uppfylla sina produkter och våra produkter och tjänster direkt med dig.

Andra tredje parter: Företaget kan dela din information med utvalda partners, dotterbolag och andra tredje parter som vi tror kan ha erbjudanden eller vara av intresse för dig.

Juridiska avslöjanden; Säkerhet: Företaget kan överföra och / eller avslöja den information vi får från och om dig för att uppfylla en juridisk skyldighet; att tillhandahålla information till lagliga statliga myndigheter i enlighet med tillämplig lag och när vi i god tro tror att lagen kräver det. Vi förbehåller oss också rätten att dela information med rättsliga myndigheter och andra företag för bedrägeribekämpning och kreditriskreducering, för att upptäcka tekniska sårbarheter eller säkerhetsproblem, för att genomdriva våra användarvillkor eller andra tillämpliga policyer eller för att på annat sätt skydda rättigheter, egendom, säkerhet eller säkerhet för tredje part, användare av tjänsterna, företaget eller allmänheten.

Försäljning av verksamhet: Inom ramen för vår normala verksamhet kan vi sälja eller köpa tillgångar. Om en annan enhet förvärvar hela eller en del av företaget eller dess familj av närstående företag kan information som vi har samlat in om dig överföras till en sådan enhet. Dessutom, om någon konkurs eller omorganisationsförfarande inleds av eller mot företaget eller dess familj av närstående företag, kan sådan information betraktas som en tillgång för ett sådant företag och kan säljas eller överföras till tredje part. Om en försäljning eller överföring sker kommer vi att använda rimliga ansträngningar för att försöka kräva att förvärvaren använder personligt identifierbar information som tillhandahålls via denna webbplats på ett sätt som överensstämmer med denna sekretesspolicy.

Tjänsteleverantörer: Vi använder tredjepartsleverantörer av tjänster för att utföra vissa tjänster för vår räkning när informationen är nödvändig för att de ska kunna utföra sina uppgifter.

Aggregerad eller anonym icke-personlig information: Vi kan också dela eller sälja icke-identifierbar aggregerad eller anonym information med våra dotterbolag, agenter, tjänsteleverantörer, affärspartners eller andra tredje parter för deras marknadsförings- eller analysändamål eller för andra lagliga ändamål. Denna typ av icke-identifierbar och samlad information kan inte användas för att identifiera dig personligen.

Översatt med DeepL.com (gratisversion)

Textmarknadsföring och meddelanden (om tillämpligt): Genom att ange ditt telefonnummer i kassan och initiera ett köp, prenumerera via vår prenumeration för eller ett nyckelord, samtycker du till att vi kan skicka textmeddelanden (för din beställning, inklusive påminnelser om övergiven kundvagn) och textmarknadsföringserbjudanden till dig. Textmarknadsföringsmeddelanden kommer inte att överstiga X per månad. Du kan avregistrera dig från ytterligare textmeddelanden genom att klicka på länken för avregistrering. För att skicka textmeddelanden eller använda automatiseringar krävs att du matar in telefonnummer eller mottagarnamn i vår importör. Vi kommer att lagra och använda dessa uppgifter för att visa dig kampanjanalyser och resultat, inklusive status för leverans av meddelanden, status för skickade meddelanden och i vissa fall om köpet resulterade i en försäljning. Om du bestämmer dig för att använda vår länkförkortare i textmeddelanden samlar vi in information om huruvida länken klickades eller inte och använder den för att visa resultat i din analys. Alla andra tredjepartstjänster som du kan besluta att använda utanför ramen för happyhoucss.com (länkförkortare från tredje part, GA-spårning etc.) kommer du att hänvisas till deras specifika tredjepartspolicyer som du måste godkänna. När vi skickar textmeddelanden kommer vi att vidarebefordra uppgifterna till vår textmeddelandeoperatör för att fullfölja leveransen. Information delas med vår operatör endast när en marknadsföringskampanj initieras. Om dina mottagare inte längre vill få meddelanden måste de svara på meddelandet med STOP eller kontakta oss på e-postadressen nedan så att vi kan avsluta prenumerationen på dem.

F: Hur kan jag se, uppdatera eller ta bort min information?

S: Om du har gjort ett köp kan du också kontakta vår kundtjänst på den e-postadress som anges i avsnittet "Kontakta oss" nedan för att få tillgång till eller uppdatera denna information.

Du kan också utöva dina rättigheter, med förbehåll för tillämpliga lagar, att begära att vi raderar eller begränsar tillgången till dina personuppgifter. Vi kan behöva behålla uppgifter för lagligt tillåtna ändamål och detta kommer att förklaras för dig om det behövs.

F: Vilka val har jag när det gäller att ta emot kommunikation från företaget?

S: Om du gör ett köp kommer du automatiskt att få e-postmeddelanden och direktreklam från företaget. Vi ger våra kunder möjlighet att "välja bort" att deras information används för ändamål som inte är direkt relaterade till placering, bearbetning, uppfyllande eller leverans av en produktorder. Vi ger dig följande alternativ om du föredrar att "välja bort" att ta emot information eller material som vi tror kan vara av intresse för dig:

Elektroniska kampanjerbjudanden: Du har alltid möjlighet att "avregistrera" dig från att få marknadsföringsmeddelanden från avsändaren endast genom att klicka på länken "avregistrera" i något av de marknadsföringsmeddelanden du får. Om du har ett onlinekonto kan du dessutom ändra dina e-postpreferenser avseende e-post från oss genom att logga in på avsnittet "Ditt konto" på webbplatsen.

Kampanjerbjudanden via direktreklam: Om du vill bli borttagen från vår sändlista för företagskataloger, vänligen kontakta en kundtjänstmedarbetare via e-post för att sluta ta emot papperskataloger.

Övrig kontakt: I samtliga fall kan du skicka e-post till oss på den e-postadress som anges i avsnittet "Kontakta oss" nedan.

F: Vilka är Kaliforniens integritetsrättigheter?

S: Om du är bosatt i Kalifornien kan du begära information om vårt utlämnande av personuppgifter till tredje part eller närstående företag för deras direktmarknadsföringsändamål av personuppgifter till tredje part eller närstående företag för deras direktmarknadsföringsändamål. För att göra en sådan begäran ska du skicka en skriftlig begäran till följande e-postadress och ange att du vill ha en kopia av företagets meddelande om "California Privacy Rights": service@happyhoucss.com. Vänligen inkludera "Attn: California Privacy" i ämnesraden. Vi ansvarar inte för meddelanden som inte är märkta eller skickade på rätt sätt, eller som inte innehåller fullständig information. Det kan ta upp till 30 dagar för oss att behandla din begäran. Du kan skicka in en sådan begäran en gång per år.

Icke-anslutna tredje parter är oberoende av företaget och om du vill få information om dina informationsval eller stoppa kommunikation från sådana tredje parter måste du kontakta dessa icke-anslutna tredje parter direkt.

F: Hur är det med barns integritet?

S: Det är viktigt för oss att skydda barns integritet, och webbplatsen är inte avsedd för barn under tretton år. Vi riktar inte webbplatsen till sådana barn och vi samlar inte heller medvetet in några personuppgifter från dem. Om du inte är 18 år eller äldre är du inte behörig att använda tjänsterna. Om företaget lär sig att ett barn under tretton år har tillhandahållit personligt identifierbar information till webbplatsen, kommer det att använda rimliga ansträngningar för att ta bort sådan information från sina filer.  Föräldrar bör vara medvetna om att det finns föräldrakontrollverktyg tillgängliga online som du kan använda för att förhindra att dina barn skickar information online utan föräldrars tillstånd eller från att komma åt material som är skadligt för minderåriga.

F: Hur är det med säkerheten?

S: Vi har vidtagit vissa fysiska, administrativa och tekniska åtgärder för att skydda den information vi samlar in från och om våra kunder och webbplatsbesökare. Även om vi gör allt vi kan för att säkerställa integriteten och säkerheten i vårt nätverk och våra system, kan vi inte garantera våra säkerhetsåtgärder. När du anger känslig information (t.ex. kreditkortsinformation) i våra formulär krypterar vi överföringen av informationen med hjälp av SSL-teknik (Secure Socket Layer).

F: Hur är det med andra webbplatser?

S: Vår webbplats kan innehålla länkar till tredjepartswebbplatser som inte är anslutna till företaget. Dessa webbplatser kan skicka sina egna cookies till besökare, samla in data eller begära din information. Sekretesspolicyn för dessa andra webbplatser kan skilja sig mycket från vår policy. Vi är inte ansvariga för sekretesspraxis på dessa andra webbplatser och kan inte garantera säkerheten för någon personlig information som du tillhandahåller eller samlas in av sådana tredje parts webbplatser.

F: Var och hur länge lagras mina uppgifter?

S: Dina personuppgifter kan lagras och behandlas på servrar i USA/Kanada/Hongkong och omfattas av lagarna i USA/Kanada/Hongkong. De servrar och databaser där information kan lagras kan vara belägna utanför det land från vilket du har tillgång till denna webbplats och i ett land där dataskyddslagar och andra lagar kan skilja sig från ditt bosättningsland. Dina personuppgifter kan komma att lämnas ut som svar på förfrågningar eller begäran från statliga myndigheter eller för att svara på rättsliga processer i de länder där vi bedriver verksamhet. Du samtycker till all sådan gränsöverskridande överföring av dina personuppgifter.

Personuppgifter som vi samlar in, har tillgång till eller behandlar sparas endast så länge som det är nödvändigt för att uppfylla de syften för vilka de samlades in, som det är nödvändigt för våra legitima affärsändamål eller som det krävs eller är tillåtet enligt lag. Personuppgifter som inte längre är nödvändiga för att uppfylla de identifierade syftena kommer att förstöras, raderas eller avidentifieras eller anonymiseras.

Q: Vad händer om jag bor internationellt?

S: Vår digitala verksamhet bedrivs, helt eller delvis, i USA/Kanada/Hongkong. Oavsett var du bor samtycker du till att dina personuppgifter överförs, behandlas och lagras i USA/Kanada/Hongkong och tillåter att företaget använder och samlar in dina personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy.

F: Hur kommunicerar företaget ändringar i denna policy?

S: Alla ändringar i vår integritetspolicy kommer att publiceras här så att du alltid vet vilken information vi samlar in, hur vi kan använda den informationen och om vi kan avslöja den för någon. Din fortsatta användning av webbplatsen efter publicering av ändringar av dessa villkor innebär att du accepterar dessa ändringar.

F: Vem kontaktar jag om jag har ytterligare frågor eller funderingar kring denna policy?  Hur gör jag för att lämna in klagomål?

S: Vi välkomnar dig att höra av dig om du har några frågor eller funderingar angående vår integritetspolicy. Du är välkommen att kontakta kundtjänst på Spriteliving Limited via e-post på service@happyhoucss.com. För alla förfrågningar om att avsluta prenumerationen, kontakta service@happyhoucss.com. För integritetsrelaterade frågor, kontakta service@happyhoucss.com.

Vi är öppna med hur vi samlar in och använder personuppgifter och välkomnar dina frågor och funderingar. Om du har några frågor eller klagomål om hur vi hanterar din personliga information, vänligen kontakta oss på service@happyhoucss.com. I den mån du anser att vi inte har tagit itu med dina problem eller på annat sätt väljer att göra det, har du rätt att lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet i det land där du bor och/eller USA. Du kan kontakta den amerikanska federala handelskommissionen angående din oro. För mer information, vänligen se https://www.ftc.gov/faq/consumer-protection/submit-consumer-complaint-ftc.